Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer

Nieuwsbericht

augustus 2022 Diversey

Geachte relatie,

Ons doel is, en is altijd geweest, om met onze hygiëne oplossingen uw mensen, uw klanten, processen, producten, alsmede de duurzaamheid van uw bedrijf te helpen beschermen in deze moeilijke tijden. We willen u graag informeren over de voortdurende problemen en uitdagingen die wij hebben op het gebied van grondstoffen en logistiek en die van invloed zijn om u de service te bieden die u van ons gewend bent. We werken er hard aan om de huidige uitdagingen, die wij hebben op het gebied van leveringen, te verbeteren en vragen op dit moment om uw begrip.

Verschillende van onze leveranciers informeren ons regelmatig over het gebrek aan beschikbaarheid van belangrijke grondstoffen. Ook met onze logistieke partners ervaren we branche brede problemen door o.a. capaciteitsgebrek.

Tevens zijn we enkele maanden geleden live gegaan met een nieuwe logistieke dienstverlener op onze belangrijkste Europese hub in België. We zijn met deze partner nog niet waar we willen zijn en ondervinden momenteel veel problemen wat betreft hun leveringsbetrouwbaarheid. Dit heeft ertoe geleid dat onze service- en leveringsprestaties de afgelopen weken verder zijn verslechterd.

Logistieke uitdagingen

We zijn ons er terdege van bewust, dat de impact hiervan op uw bedrijf enorm is. We willen u verzekeren dat onze teams hard blijven werken om de logistieke problemen die wij ondervinden te beheersen en de continuïteit van de levering te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat door de maatregelen die we nemen de situatie in de komende weken sterk zal verbeteren.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw Horeca Adviseur van Horesca Lieferink.

Hoogachtend,

Anita Verkerk / Diversey
Managing Director Benelux

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.