Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer

nieuwsbericht

Onze smaakmakers. Jullie Koks.

Het assortiment van Koks voor Koks bestaat uit ruim 350 producten, variërend van soepen tot sauzen, van dressings tot salades.
Ook hebben we een ruime keuze aan vegetarische & vegan producten. Altijd bereid met dagverse ingrediënten.

Liever een product op eigen receptuur of private label? De smaakmakers gaan ermee aan de slag.

Een constant & veilig product

Koks voor Koks levert:

  • Smaakvolle producten: Wij werken met dagverse producten. We denken vanuit de horecakeuken, waar vraag is naar authentieke smaken en bereidingen. 
  • Een constant & veilig product: de recepturen zijn vanaf het begin doorontwikkeld en aangepast om een grote hoeveelheid te produceren. We borgen een constant en veilig product door op meerdere momenten in het proces het product te controleren. Doordat de producten middels voedingsgas zijn verpakt, leveren wij een constant en vers product met een lange houdbaarheid.
  • Flexibiliteit: de smaakmakers ontwikkelen het product, houden een proefsessie, passen recepturen aan indien nodig, testen en bereiden de producten in de keuken. Signed, sealed, delivered! 
  • Tijd voor creativiteit: wij maken de mise en place, de kok in het restaurant heeft  meer ruimte en tijd voor creativiteit op het bord en de presentatie van het gerecht.

Last but not least

Koks voor Koks kan ook helpen de keukenkosten nog meer onder controle te krijgen, zodat je horecazaak meer rendement behaalt. Denk daarbij aan advies over inkoop, prijsbepaling, marges, samenstellen van de kaart, routing en personeelsplanning.

Kortom meer weten? Bel ons gerust 0571-287000 en onze horeca adviseur denkt met u mee!

Koks voor Koks logo

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.