Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer

Werken bij

 

 

Vacature: Horeca Adviseur

Als horeca adviseur ben je, in jouw regio, het gezicht van Horesca Lieferink. Jouw toegevoegde waarde uit zich in het optimaal afstemmen van de wensen en behoeftes van de klant op het assortiment van Horesca Lieferink. Met 25.000 artikelen is dat een hele uitdaging.

Daarnaast zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken contractueel worden vastgelegd en volgens afspraak worden uitgevoerd. Je hebt veelvuldig contact met je collega’s van de binnendienst en informeert hen over actuele zaken.

Naast het beheren en verder uitbouwen van bestaande relaties zorg je ervoor dat het klantenbestand verder wordt uitgebreid. Je ontwikkelt een goed zicht op het potentieel in je regio en werkt toe naar een strategische marktbenadering. Je bent zowel een hunter als een farmer. Je rapporteert aan de commercieel manager.

Om voor deze zelfstandige en verantwoordelijke functie in aanmerking te komen beschik je tenminste over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Commerciële buitendienstervaring;
  • Bij voorkeur ervaring met verkoop aan en een netwerk in horeca;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Rijbewijs B.

Daarnaast ben je een zelfstandig, gedreven, representatief en flexibel ingesteld persoon. Onderhandelen zit je in het bloed en met jouw energieke uitstraling, zelfvertrouwen en vak- en productkennis kun je koopsignalen omzetten in concrete resultaten. Administratief heb je je zaken goed op orde en je bent een loyale collega die zich betrokken voelt bij zowel de klant als bij Horesca Lieferink. Je bent woonachtig in de omgeving van onze vestiging in Raamsdonksveer.

  • Een leuke en dynamische, resultaatgerichte baan voor een horeca-adviseur met hands-on mentaliteit in een no-nonsense organisatie;
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
  • Salaris in overeenstemming met leeftijd, ervaring en opleiding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, laptop (doen we niet), tablet wel telefoon en pensioenregeling.

Stuur je cv en motivatie naar i.renes@lieferink.nl 
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de heer Gaston Goossens, telefonisch 0571-287000.

HORECA ADVISEUR

Als horeca adviseur ben je, in jouw regio, het gezicht van Horesca Lieferink. Jouw toegevoegde waarde uit zich in het optimaal afstemmen van de wensen en behoeftes van de klant op het assortiment van Horesca Lieferink.

Lees meer >

MAGAZIJNMEDEWERKER/ BEZORGER

Wil jij werkzaamheden verrichten in een leuke werksfeer, met prettige collega‘s in een hecht team? Wij zoeken nog scholieren/studenten voor werkzaamheden in ons magazijn of als bezorger met een B-rijbewijs.

Lees meer >

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.