Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer

nieuwsbericht

Samenwerking met Jans Vlees

Hoe het begon:
Jan leerde als tiener het slagersvak en door later voor horecakeukens te werken, ontwikkelde zich verder in zijn ambacht. Als veertiger besloot hij zelfstandig te worden en hoogstpersoonlijk te staan voor de kwaliteit van zijn vlees, een concurrerende prijs en optimale klantvriendelijkheid. Deze kernwaarden werden de basis van zijn bedrijf. Vanuit zijn horecaslagerij bereidde Jan de bestellingen voor en hij bezorgde ze op de fiets bij de restaurants in het centrum van Apeldoorn. Het was het jaar 2003.

Meer lezen? Dat kan hier

Uitgangspunten Jans Vlees

De basis van uw gerecht moet uitstekend zijn. Vanuit dat uitgangspunt werken wij elke dag. A-kwaliteit vlees betrekken wij uit alle windstreken, van de Veluwe tot Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland. Wij verwerken, bereiden en verpakken het zoals u dat wenst en wij brengen het bij u in de keuken – zes dagen van de week.

Voor onze vestigingen Twello en Zeist;
aanbiedingen tot en met 30 augustus 2025, lees hier:
Jans Vleesacties tm 30-08-25

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.