Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer
Vestiging Goirle
WhatsApp ons voor al uw vragen

streekproducten

Door met een horecaleverancier samen te werken wordt de weg naar de lokale horeca makkelijker. Voor zowel de Groene Hart corporatie als de horeca.

Liefde voor producten uit onze streek

samen met lokale ondernemers

Streekproducten zijn geliefd en de vraag groeit. Horesca Lieferink draagt streekproducten een warm hart toe en werkt samen met lokale ondernemers om heel eenvoudig de lekkerste en puurste producten uit de buurt te bestellen en aan u voor te dragen. De lokale ondernemers maken veel verschillende producten, niet alleen groente, fruit, zuivel of eieren maar ook likeur of bier.

zo kiezen we echt het lekkerste

Wij denken dat de verantwoording van kwaliteit kiezen niet alleen bij onze klanten ligt. Wij kunnen daar als uw groothandel heel goed bij helpen. Hoe doen we dat? Door regelmatig smaaktesten te doen. Zowel met collega’s onderling als met u als afnemer. De resultaten zijn vaak verrassend. En zo hebben we altijd een assortiment om van de smullen.

Davo bieren is een echt Deventers bier, gebrouwen in het hart van de stad. In het nieuwe proeflokaal kan men terecht om alle bieren te proeven en om een hapje te eten. 

In de Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt wordt dagelijks in de eigen brouwinstallatie het ambachtelijk speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen.

Het ambachtelijke bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft. De grondstoffen voor het brouwproces worden zorgvuldig geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit. Keertje proeven? 

Op boerderij Den Hoek vindt u alles letterlijk vers van de pers. Een streekboerderij waar producten zoals kaas, karnemelk, yoghurt, kwark en nog veel meer lekkers ambachtelijk wordt gemaakt.

Heerlijke én eerlijke producten waar ze trots op zijn, zonder conserveermiddel en met authentieke smaak. O.a. de Wilpenaer is een overheerlijke Boerenkaas, bereid met melk van eigen roodbonte MRIJ koeien (Maas-Rijn-IJssel vee), een oud ras wat op de weiden van Wilp-Achterhoek graasde en nog steeds graast. Verrassend lekkere producten! Wilt u proeven of een kijkje nemen:

In samenwerking met kaasboerderij Van Rossum uit Vianen presenteren wij het Utregs Kaasplankje. Een mooi kaasplankje met regionale kazen waaronder de Oude Boeren Goudse kaas, gemaakt én gerijpt in Vianen, een Boeren Fenegriek kaas en een heerlijke Italiaanse kruidenkaas met zelfs een vleugje tijm.

Daarnaast is sprake van een Geheim recept kaas met biologische kruiden, verrassend lekker. Neem gerust contact met ons op voor dit uniek regionaal streekproduct.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.