Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer
Vestiging Goirle
WhatsApp ons voor al uw vragen

Vers

In Horeca land is er geen nee te koop. Ontelbare producten zijn er om uit te kiezen. In zowel food, als non food is het aanbod gigantisch.

Even voorstellen, onze verspartners

ONZE VERSPARTNERS

Eén van de belangrijkste samenwerkingen die een horecaleverancier heeft is die met zijn verspartners. Elke dag leveren zij ons de beste kwaliteit versproducten zodat wij u topkwaliteit voor uw keuken kunnen garanderen. Horesca Lieferink is trots op haar partners.

zorg voor u uit handen

Uw wensen en behoeften staan centraal, het zijn onze doelstellingen. U moet binnen uw assortiment erop aan kunnen, dat de juiste producten op de juiste tijd worden aangeleverd. Wij nemen deze zorg voor u uit handen. U kunt er van op aan, dat wij al het mogelijke doen uw bestelling zoals door u is opgegeven te leveren. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Alleen de beste en de meest verse producten zijn goed genoeg voor ons! Rungis is de gespecialiseerde AGF-partner van Horesca Lieferink waarbij kwaliteit op nummer één staat. Partnership met gerenommeerde leveranciers van versproducten en rechtstreekse inkoop op veilingen maakt hen tot één van de beste AGF-leveranciers van Nederland. Geen wens gaat te ver, met een assortiment van ruim 2000 AGF-artikelen kunnen zij elke vraag voor u invullen. Rungis onderscheidt zich door persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant, vakkennis en het spreken van de taal van de chef. Hun deskundige verkoopafdeling staat garant voor een juist advies en optimale ondersteuning.

Samenwerken met een vleespartner als Bonne Viande maakt ons trots. Bonne Viande levert vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. De kracht van dit team zit in het zelf selecteren welk vlees naar welke klant gaat zodat elke klant het vlees krijgt wat aansluit bij zijn kaart en concept.

Aandacht, kwaliteit en passie gecombineerd met gedreven vakmensen en betrokken leveranciers. Altijd vers!

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Zij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. Al vanaf de oprichting staat Schmidt Zeevis Rotterdam voor hoogwaardige  kwalitatieve producten. Men neemt geen enkel risico met de voedselveiligheid en werkt onder de strengste HACCP-normen. Elke vis die binnenkomt wordt van een barcode voorzien en gescand. Zo blijft hij de hele route traceerbaar, van kotter tot keuken.

 

Horesca Lieferink heeft in W&G groep een perfecte partner gevonden om u dagelijks van vers wild en gevogelte te voorzien. De W&G groep is zonder twijfel één van de meest vooraanstaande leveranciers van zowel verse als versbereide kip- en kalkoenproducten en van een zeer compleet wildassortiment waaronder ook exclusieve wildhammen en patés. Zij delen de visie van Horesca Lieferink als het gaat om hart voor horeca en passie voor food. Wij nemen u graag mee op bezoek in het Smaaktheater zodat u kunt proeven en ruiken van al het lekkers dat zij kunnen bieden

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.