Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer
Vestiging Goirle
WhatsApp ons voor al uw vragen

Dranken

U wilt ook op drankgebied uw gasten verrassen. Met net andere dranken op de kaart dan anderen. Wij hebben een zeer uitgebreid drankenpakket.

Scherpe prijzen door grootschalige inkoop

uw partner in business!

Het spreekt vanzelf dat we als drankengroothandel alle A-merken ruim op voorraad hebben. Met alle merken kunnen we uw verkoop steunen met pos-materiaal. Aan u de keuze!

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment frisdranken, van cola tot sinas, van gangbaar tot light en van zero sugar tot vitamine water. Hiermee bieden wij zowel horecagelegenheden als organisatoren van evenementen het gemak van onze-stop-shopping.

verrassend lekker!

De beste wijnen, verrassend lekker! Een goed glas wijn maakt de maaltijd helemaal compleet. Daarom besteedt Horesca Lieferink veel aandacht aan dit onderdeel van haar assortiment. Onze inkopers, wijnkenners vol passie, en met hart voor horeca selecteren met grote zorgvuldigheid onze wijnen. Graag helpen wij u bij het samenstellen van uw wijnkaart!

In 2018 is ons assortiment bier toegenomen met het agentschap Alfabier.
Brouwtraditie en receptuur worden van generatie op generatie bij Alfa doorgegeven en iedere dag vechten zij voor de optimale kwaliteit van de bieren. We zijn ervan overtuigd dat we, met dit agentschap, een echt uniek product in het assortiment hebben dat onderscheidend is in zijn soort. Niet voor niets noemen zij hun pilsener type bier Alfa Edel Pils.

Vanaf 2017 is er een intensieve samenwerking tussen Grolsch en Horesca Lieferink tot stand gekomen waardoor het gehele assortiment van Grolsch, De Klok bier, Kornuit, Meantime, Peroni, Grimbergen en Pilsner Urquell bij ons te bestellen is. Ook voor POS-materialen kun je bij ons terecht. Door het gebruik van POS-materiaal presenteer je je bieren op een perfecte wijze en zal de verkoop van bieren nog meer gestimuleerd worden hetgeen uiteindelijk een boost aan je omzetcijfers zal geven.

Daarnaast hebben wij het agentschap van Warsteiner Premium Pilsener in huis. De Warsteiner Brouwerij is een van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het merk Warsteiner is uitgegroeid tot een internationaal premiummerk hetgeen mede te danken is aan de traditie en innovatie. Het bier wordt gebrouwen met hop van de allerbeste kwaliteit.

Ook zijn wij agentschap van Bavaria; Nederlands wereldmerk. Bavaria staat voor kwaliteit. Dit topmerk brouwt als enige in Nederland met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en is een van de weinige brouwerijen in de wereld die haar eigen gerst vermout. Bavaria biedt voor elke gelegenheid en voor ieder moment een geschikt bier.

Met het agentschap Gulpener hanteren wij  de trendsetter in verantwoord ondernemen. Deze bierbrouwerij uit Zuid-Limburg houdt in haar gehele productieproces rekening met mens en milieu. Het bedrijf gebruikt alleen ingrediënten uit de regio, die met een zo laag mogelijke milieubelasting en met aandacht voor een gevarieerd landschap worden geteeld. Biologische hop van Nederlandse bodem, gewoon natuurzuiver bier!

Met het biermerk Kronenbourg hebben we nog een agentschap te pakken. Kronenbourg pilsner is het meest gedronken bier in Frankrijk. Het bier komt uit de Elzas, vandaar dat het ook de Elzas kleuren heeft, rood wit geblokt.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.