Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer
Vestiging Goirle
WhatsApp ons voor al uw vragen

Over ons

Enthousiaste gasten voor uw zaak?
Kies dan voor de groothandel die u helpt het verschil te maken. Kies voor Horesca Lieferink.

Wij kijken naar de totale beleving voor uw gasten

Historie

Op 1 januari 1959 startte wijlen Lieferink senior een grossierderij in vleeswaren.  Een aantal jaren daarna werd aan dit assortiment snacks, frites en sauzen toegevoegd.

In 1975 werd de eenmanszaak een B.V. en vanaf 1976 zijn wij lid geworden van de overkoepelende organisatie Horesca.

Horesca Lieferink is al méér dan 60 jaar een begrip in de regionale markt met relaties om trots op te zijn

Over ons

Onze missie

Horesca Lieferink creëert economische waarde door, méér dan alleen als horeca groothandel, op innovatieve en verrassende wijze duurzame waarde toe te voegen bij haar (horeca) afnemers.

Onze VISIE

Voor de kwalitatieve horeca zijn wij dé onmisbare partner met optimale service, producten en advies.

Uitstekende service

Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de leveringen van een compleet assortiment, vers, food en nonfood artikelen. Voor restaurants, fastfood-bedrijven, instellingen, (sport)kantines en recreatiebedrijven zijn wij de dagelijkse leverancier van hun totaalpakket. Wij bezorgen met ons eigen wagenpark en vaste chauffeurs, de ambassadeurs van Horesca Lieferink.

Leuker en verrassender

Een bezoek aan de horeca moet vooral ook leuk zijn. Daarom durven wij als bezorggroothandel buiten de gebaande paden te treden.

Zo zijn wij niet alleen op zoek naar de lekkerste producten van morgen, maar kijken wij ook naar de totale beleving voor uw gasten. Want ook met een bijzonder leuke ambiance kunt u uw gasten binden.

0
horeca producten
0
jaar een begrip
0
medewerkers
0
vrachtwagens

Horesca in het kort

Horesca werd in 1973 opgericht door een aantal ondernemers met heel verschillende achtergronden. De een was van oorsprong slager, de ander banketbakker en weer een ander ijshandelaar. Wat ze allemaal deelden, was een sterke ambitie om de Nederlandse horeca een nieuwe kwaliteitsnorm te bieden.

Dat viel in de smaak: de coöperatieve vereniging van toen is uitgegroeid tot een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik.

over ons

Wij gaan voor beter

Wij zijn Horesca Lieferink, een groothandel met een totaalpakket voor de horeca. Net als u gaan wij voor kwaliteit. In alle opzichten, dus inclusief die bijzondere producten waarmee u uw gasten zo graag verrast.

Wij werken samen met absolute topmerken, maar ook met kleine bedrijven die op een gedreven manier de mooiste streekproducten maken. Al met al bieden we zo een compleet en eigentijds assortiment om van te smullen. Een assortiment waarmee u als horecaondernemer het verschil kunt maken.

Precies wat bij u past

Horesca Lieferink doet meer dan alleen leveren. Wij helpen u ook bij het selecteren van de juiste producten voor úw zaak.

Door samen te proeven en te praten komen we tot de kwaliteit die precies past bij de prijzen die u vraagt. Producten waarover uw gasten enthousiaste verhalen zullen vertellen − en waarvoor ze zelf ook steeds weer terug zullen komen.

Altijd in beweging

Bij Horesca Lieferink zitten we nooit stil. Dat doet de moderne consument tenslotte ook niet. We zijn altijd op zoek naar spannende nieuwe of gewoon nog betere producten. Als we iets vinden dat de moeite waard lijkt, testen we het eerst uitgebreid. Dat doen we vaak samen met klanten, want we kunnen goed luisteren.

Ook naar vragen vanuit de markt, trouwens. Dus heeft u zelf een speciaal verzoek? Zeg het maar; wij helpen u graag!

Meer weteN?

Benieuwd wat Horesca Lieferink voor ú kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.