Horesca Lieferink
Hoofdkantoor & vestiging Twello
Vestiging Zeist
Vestiging Raamsdonksveer
Vestiging Goirle
WhatsApp ons voor al uw vragen

Non food

In Horeca land is er geen nee te koop. Ontelbare producten zijn er om uit te kiezen. In zowel food, als non food is het aanbod gigantisch.

Samen op zoek naar de beste oplossing

SFEERVOL SNACKEN

Lekker eten is óók sfeer, gezelligheid en persoonlijk contact. Een mooi sausbakje, de juiste kleur servet, porseleinen servies en mooie bedrijfskleding voor in de zaak… Met weinig inspanning presenteert u uw gerecht extra verrassend. En daar komen uw gasten voor terug!

Graag denken we met u mee

Lekker eten met authentieke uitstraling of sfeervol snacken uit mooie bakjes in de juiste kleur. Bij Horesca Lieferink kunt u terecht voor alle denkbare presentaties, van a-bakjes, sausbakjes, menu- of  hamburgerboxen, inpakzakken. Graag denken we met u mee over uw uitstraling, uw presentatie van de gerechten of uw communicatie over de gerechten.

Vraagt u zich af wat de beste combinatie is van sausmerk en dispenser of wilt u het gewoon eerst zien en voelen, uitproberen? Wij helpen u graag, neem gerust contact met ons op.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.